Gå till innehåll

KB-artikel maskinellt översatt, helt hysteriskt


Recommended Posts

Ungefär som nyheter på ett lite enklare sätt, man hoppas att de inte var samma person som stod för både den inklistrade översatta artiklen som även informationsrutan. Om det har gjorts manuellt vill säga, mer talar för en större automatisk översättning av flera sidor med Engelsk källtext som gått fel om man ska tolka nedanstående rättvist i sammanhanget.

Maskinöversatt

VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.

Den engelska versionen av artikeln är följande: 2716368

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Så knasig tyckte jag inte den var, har sett betydligt värre översättningar på andra ställen. Men "Den här uppdateringen ersätter inte en uppdatering." var ju lite förvirrande, betyder det att det är meningslöst att lägga in uppdateringen tro.

Låter ju som någon betaversion.

Menar du att all uppdatering bör upphöra när en mjukvara lämnar betastadiet?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Delta i dialogen

Du kan skriva svaret nu och registrera dig senare, Om du har ett konto, logga in nu för att svara på inlägget.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...